Yoga Zwaag

Gratis Yoga Introductieworkshop in Hoorn (Zwaag)

Gratis Yoga Introductielessen

Yoga Praktijk John Moeijes organiseert regelmatig gratis Yoga Introductieworkshops.
Als je overweegt binnenkort yogalessen te gaan volgen of gewoon nieuwsgierig bent om eens een yogales mee te maken, ben je van harte welkom op de eerstvolgende Yoga Introductieworkshop:

Dinsdag 2 juli 2024 van 19.30 uur tot 21.15 uur

Dit evenement vindt plaats in het Foreestenhuis, Grote Oost 43, Hoorn.
Minimum aantal deelnemers: 8
Maximum aantal deelnemers: 16
Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook is het dan mogelijk je in te schrijven voor één van de yogaklassen.

Iedereen is welkom

Zowel mensen die nog nooit Yoga hebben beoefend alsook mensen die al yoga ervaring hebben en een nieuwe uitdaging zoeken, worden van harte uitgenodigd voor deze gratis yogaworkshop om kennis te maken met de stijl van lesgeven van Yoga Praktijk John Moeijes. Ook als je verlangt naar meer (technische) verdieping of meer persoonlijke begeleiding en correctie in de yogaoefeningen wenst, ben je hier op de goede plaats.

Aanmelden

Als je je op wilt geven voor deze gratis Yoga Introductieworkshop dan kun je mailen naar
info@yogalessen.nl of bellen naar 0650675891 of 0229243307.

Het verdient aanbeveling om tijdens deze yogaworkshop gemakkelijke, ruim zittende kleding te dragen. Verder is het handig om een (yoga)matje of eventueel een badlaken mee te nemen.

Verhinderd?

Mocht je onverhoopt op deze dag verhinderd zijn, kun je altijd een proefles aanvragen op een van de vaste lestijden van Yoga Praktijk John Moeijes.