Coronavirus en Buitenyoga

BUITENYOGA

Van de overheid mogen wij vanaf 11 mei weer samen buiten “sporten”.

Zolang we nog niet met “binnenyoga” mogen starten zullen er van maandag t/m zaterdag zoveel mogelijk “buitenyoga” lessen worden georganiseerd voor de vaste leden van de Yogapraktijk.
Voorwaarde is wel dat het weer gunstig is (droog en minimaal 16 graden Celsius).

De “buitenyoga” lessen worden gegeven in de “buitenyogazaal” van het secretariaat. Adres: Keern 97, Hoorn. De lestijden zijn wisselend (afhankelijk van het weer en hoe laat het donker of licht wordt).

Uiterlijk 24 uur van tevoren worden deze “buitenyoga” lessen op de website aangekondigd. Zodra een “buitenyogales” op de website is aangekondigd, is het raadzaam om je z.s.m. aan te melden (telefonisch of via sms) want de yogalessen zullen snel volgeboekt zijn! Check voor de zekerheid altijd 1 uur voor aanvang even op de website of de yogales doorgaat.

Zorg dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent en houd 1,5 meter afstand tussen de deelnemers

Op woensdagavond 27 mei zal er bij goed weer ook een “buitenyogales” worden gegeven in Purmerend vlakbij onze yogazaal. Adres: Yellowstone 16 (dus niet Yellowstone 4). Maximaal 12 mensen. Lestijd: van 18.00 uur tot 19.30 uur. Nadere info komt uiterlijk 24 uur voor aanvang!

Voor vragen kun je altijd bellen, een sms sturen of e-mailen. Hopelijk tot gauw!

We werken volgens de richtlijnen van NOC / NSF   en de “Hygiëne leidraad voor de yogabranche: yogascholen en yogaopleidingen” opgesteld door de Vereniging Yogadocenten Nederland
https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten-v3.pdf
https://www.yoganederland.nl/wp-content/uploads/2020/04/Hygiëne-leidraad-voor-de-branche-v02-19042020.pdf

 

YOGAVIDEO’s

Voor yogavideo’s die goed aansluiten bij onze yogalessen: ga naar www.yogavastu.com.